Tradedoubler har bara sagt att de haft ”tekniska problem” som bemötande på kritiken om de allvarliga säkerhetshålen i förra veckan. Problem som tydligen skulle vara lösta, men kvarstår har jag fått bekräftat idag.

Om du inte kontrollerat dina inställningar, så gör det nu.

Näe nu är det dags att logga in och försöka tjäna lite extra pengar till helgen. Hoppas jag ramlar in på någon superaffiliates konto. Tack TD :)

ps. Egentligen är det lite taskigt att berätta om detta publikt, men TD har haft massor av tid på sig att fixa och framförallt informera om säkerhetshålet. De har inte gjort något av det så för alla publicisters skull tycker jag det känns viktigt att informera om det jag fått veta. ds.

Average Rating: 4.5 out of 5 based on 300 user reviews.

11 reaktioner till “”

 1. TD OMFG! WTF.. jaja har jag tur så hamnar jag av en ”slump” på en superaffiliates konto. Det blir en skön bloggpost om man nu skulle vara så evil… som typ ingen av oss är, eller?

  Ps. Dålig timing att kapa ”Gästnyheter” när jag för en gångs skull hade en nyhet :)

 2. Marcus: Sorry, det bugga så mkt o alla som la in nått maila och ville ändra saker som blivit fel. Inte riktigt värt jobbet :)

  Nicklas: Shanghai is the shit :)

 3. Detta är läskigt då jag omsätter en hel del via SEM. Kommer en konkurrent åt min inloggning så kommer han också över alla mina kampanjdata. Det vore förödande…

  Jag förväntar mig någon typ av förklaring och redovisning av vem som kunnat göra vad med mitt konto. Givetvis kommer jag inte att få det men detta gör verkligen att jag börjar fundera på om jag ska prioritera TD framför andra nätverk på kunder som inte är exklusiva hos TD. Väldigt synd då jag verkligen gillar TD som nätverk men jag riskerar väldigt mycket pengar på om fel person kommer över min data.

 4. Fortfarande inte någon officiell information eller förklaring från Tradedoubler ang. säkerhetsproblemen kring inloggning som varit. Så jävla dåligt av dom att bara sticka huvudet i sanden och låtsas som att det regnar.

  Börjar tappa förtroendet helt för att Tradedoubler klarar av att hantera saker som går fel. Gäller både trackingproblem i affiliateprogram, felaktiga provisioner, felaktig information i nyhetsbrev och specifik program-info som skickas ut, dålig uppföljning kring företag som inte sköter sin prepaymentbalans, och nu ännu värre saker som detta allvarliga säkerhetshål.

  Kompetens och service har sjunkit rejält hos Tradedoubler senaste året, förmodligen pga kraftiga kostnadsbesparingar, samt att flertalet duktiga/vettiga tidigare medarbetare valde att lämna företaget 2009 och framåt. Det är bara att konstatera…

 5. Använd inte Tradedoubler!!! Haft så stora problem med Tradedoubler och de erkänner aldrig att de har fel. Customer Service finns inte hos de som koncept!

 6. Tack för varningen om Tradedoubler, har inte hört om det tidigare att de skulle haft problem av sånt här allvarligt slag. Det får mig att minnas en egen upplevelse i början av 2000-talet när jag av någon märklig anledning lyckades få upp en annan persons aktiedepå när jag skulle logga in på min egen på Nordnet. Anmälde det aldrig, men var sen dess mkt försiktigt inställd till Nordnet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *