Average Rating: 4.4 out of 5 based on 154 user reviews.

44 reaktioner till “”

 1. Kommer du snart börja blogga igen ”på riktigt”? Jag besöker dan.se åtminstone en gång per dag av gammal vana och nu blir man lika besviken varje gång…

 2. Instämmer med Lukas. Jag kopplar detta inlägg med Dans frånvaro och drar den förhastade slutsatsen att han omsätter på tok för mycket.

 3. hehe näe jag omsätter inte särskilt mycket men jag har kommit till någon form av brytpunkt där jag gör väldigt mycket tråkiga saker som att tjata på leverantörer, förhandla, ha möten och annat tråkigt skit.

  Ang. bloggen har jag inte känt att jag haft något vettigt att säga så då har jag låtit bli istället… det är väl brist på motivation kan jag tänka mig.

 4. Instämmer med ovanstående; Dan.se var ju dagens höjdpunkt förut, nu blir det kanske…veckans höjdpunkt, om man har tur :) får göra en ny graf, ”Mo money, less blog” :)

 5. Om du saknar uppslag så.. lite tekniskt nörderi om dina byggnationer eller trender skulle iaf jag tycka vore väldigt spännande läsning. Om det inte ska förbli väl bevarade affärshemligheter förstås.

 6. Jag saknar också din blogg, började läsa den för cirka ett år sedan och man brukar kunna hitta kul läsning och inspiration. Men jag förstår dig, ibland så har man inte så mycket att skriva om och man behöver ju inte bara skriva för saken skull!

 7. får man tipsa om något helt off topic?
  Eller nej. Det handlar om ekonomi.
  2008 investerade jag pengar i något som kallas Future Link Invest. Nu, när jag inser att jag är blåst, har jag startat http://www.futurelinkinvest.se för att berätta om hur sjutton man inte ska gå tillväga.
  Kolla gärna sidan och sprid gärna vidare. Jag vill ha lite koll på flera som kan vara lurade.

 8. Tjena Dan.

  Vill bara passa på att informera dig om att jag för tillfället lyssnar på S.P.O.C.K. Dom är nästan lika stockiga som dig!

  MVH

  Spock

 9. Det är lätt att få en bra bonus om man bara vet hur an gör. Hittade själv denna sida http://www.7heaven.net som ger bort fria spins utan insättning av någon anledning. verkar as bra tycker jag ialla fall att få spela casino utan att sätta in pengar.

  men vill man vara lite mer slug så passar man på att lägga ett par länkar till som handlar om hur man får upp sin sida på google maps utan att sök optimera med konsult. hittade då denna som heter http://www.mapsmy.com och en annan som också handlar om vad som gäller för att få läggas till i google maps , och den heter http://www.mapsabout.com och är as bra den också.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *