Idag fick jag ett roligt brev av någon hemlig person med budskapet att .EU-domäner är skit. Självklart är eu-domänerna skit och därför måste man stötta denna kampanjen. Den fina pinnen satte jag därför på en Flat Eric-docka för att visa mitt stöd.

eu-suger.jpg

Average Rating: 4.4 out of 5 based on 211 user reviews.

16 reaktioner till “”

 1. Jag har faktiskt sett någon marknadsföra en .EU-domän, men jag kommer dessvärre inte ihåg vilket företag det var – kanske lika bra?

 2. Jag vet att vissa företag i Bulgarien (sunny Beach )gillar .eu, vanligen med ordet property + företagsnamnet + deras verksamhetsort. Jag blr förvånad om ens deras webmaster hittar företagets egen hemsida.

 3. Reflekterade över det idag då jag såg reklam från Van Gils i Metro. De marknadsförde en .eu-domän och tänkte att det var ovanligt.

 4. Säga vad man vill om saken i fråga men visst fan är det ett säljbrev. Personen ifråga försöker väl sälja in sin åsikt i någon annans medvetenade?

 5. Vi ligger ju efter resten av europa när det gäller .eu. Kanske är vi för navelskådande, kanske är vi för anglofila, vad vet jag. Undrar hur mycket pengar svenska tillväxtföretag missar för att vi stirrar oss för blinda på hemmamarknaden och den amerikanska.

 6. Hej, har ni sett sterling.eu? Den står ju på deras flygplan, så det finns ju dom som är seriösa med. Men jag hålled med dig, det är för mycket skit på .eu! Äger själv en massa jätte jätte bra namn som jag jobbar väldigt aktivt med, men jag undviker att göra reklam här. Tycker dock det är synd och att Eurid borde ta tag i alla parkerade skräp namn!

 7. Jag livar upp ett dött kommentarsfält då jag tycker detta är intressant. Är alla så förbaskat emot .eu? Hur ser alla på .eu om 5 år? ett till exempel är lagley.eu (resebolaget).

  Jag funderar själv på en .eu adress då namnet jag vill ha är upptaget i .se .com .org och .net

  Jag gillar din blogg skarpt Dan, vore kul att få något gensvar på kommentaren.

  MVH Jacob

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *