lociloci

De går ur beta om en vecka och då börjar tjänsten kosta 5 kronor per vecka. Antagligen var du också en av de nyfikna som signade upp för ett tag sedan och blev besviken av hur tråkigt det var… Igår fick jag ett sms där det stod att om jag inte aktivt avregistrerade mig skulle de börja debitera pengar på min mobilräkning.

Typisk omvänd avtalsingång som är förbjuden enligt konsumentköplagen och dessutom även företagsetiskt vidrig. Ni kanske minns modemkaparna, SMS-hororna och annat patrask som körde hårt med detta för några år sedan?

Så LociLoci, be nu om ursäkt och sluta lura era betatestare, för ni kan fetglömma att jag orkar avregistrera mig från er tjänst, däremot tar jag gärna en laglig strid om de 5 kronorna bara för att visa att ni har fel.

Average Rating: 4.9 out of 5 based on 168 user reviews.

22 reaktioner till “”

 1. Galet, så kanske vi skulle göra med våra stackars medlemmar … jag borde bli mångmiljonär på en och en halv månad …

  Oetiskt så det skriker om det, usch.

 2. Denna posten tackar vi för. Jag gjorde precis som du skrev gick med av ren nyfikenhet, men något sms om att dom ska börja ta betalt har jag inte fått. Nu är det i alla fall avslutat. Orkar inte bråka. Ska bli intressant och se vart detta leder.

 3. Google Latitude som följer med i Google Maps 3, dessutom gratis, blir nog jobbigt att konkurrera med.

 4. Ronnestam, precis. Helt värdelöst. Man måste till och med betala ett sms för att stänga av konton. Jag mailade och sa att de skulle stänga av mig.

 5. claes: De sysslar fortfarande med oetiskt företagande.

  Det är som att facebook skulle skicka ut ett mail till alla sina medlemmar:

  ”Hej kompisar nu kostar det 200kr i månaden för facebook. Vill du inte betala så måste du aktivt meddela detta annars börjar vi fakturera dig nästa månad”.

  Seriösa företag gör inte så. Men ingen använder väl LociLoci längre så detta är väl deras gyllene affärsmodell 😀

 6. Jag håller med. Ville bara upplysa om att deras användarvillkor utlovar att man kostnadsfritt kan avregga sig via deras webbplats. Vilket man alltså inte kan.

 7. Tog inte Lociloci även betalt för den där värdelösa veckastatistiken de började skicka ut för några månader sedan?

  Jag fick den, utan att jag aktivt valt att få statistik. Var tvungen att aktivt välja bort den. Lika illa det.

 8. Johan Ronnestam Says:

  Troligen världens första webtjänst också där man måste skicka sms för att stänga ned kontot.

  Jamba körde ju med den fulingen för 5 år sedan, och gör väl fortfarande det. Så det är inte världens första webbtjänst.

 9. Fick precis mail från lociloci där dom backar och tar tillbaka hela sitt agerande… Nån som har lyssnat tydligen =)

 10. Så fort en uppstickare som LociLoci gör en förändring på en bra tjänst blir alla arga medan de stora företagen gör riktiga fulingar varje, varje, varje dag som drar in miljarder. Hur ska ni ha det.? Man måste vara konsekvent i sitt tänkande

 11. Det är väl en vital skillnad mellan att göra detta med betatestare och att göra det i en publik site?

  Betatestarna fick förmodansvis använda produkten gratis för att just betaTESTA, och när produkten sedan går ut i produktion kostar den pengar. Inga konstigheter.

 12. Er det noen som har et godt råd og komme med he,får jo ikke avinnstalert dette programmet.Har prøvd flere ganger og sendt sms,men for jo ikke noe tilbake mld.

  Takker for svar.

 13. Att: Freddy,

  Vi har noterat ett fel i vår norska FAQ. Korrekt Nr för att avsluta från Norge är 2229 (ist för det svenska 72311). Hör gärna av dig till vår support på support@lociloci.com om du upplever fortsatta problem.

  Hälsningar,
  Team Lociloci

 14. Hej, Var får man veta hur den här tjänsten funkar? Får den man spårar ett eller flera sms? Får den ett sms varje gång jag försöker se var h*n är? Tänkte om du ville svara?

 15. Hej!
  Har nu betalat flera ”5”-or utan, att kunna ens se nåt i datorn; jag kan inte ens säga upp tjänsten p.g.a. att jag inte kan få fram någon text/bild på deras hemsida. finns det nån till som har samma problem? Vad gör jag för fel?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *