bla bla bla

Average Rating: 4.7 out of 5 based on 250 user reviews.

14 reaktioner till “”

 1. Vad jag hört från folk som jobbar där så är slutet nära =)

  Kolla aktiekursen. En stängd glaskub som snart kommer översvämmas av skulder och slutligen konkurs. Det var ju trevlig så länge de hypade denna luftbubbla.

 2. Något är åt helvete när så många nyemissioner kommer upp stup i kvarten. Uppköpen har kostat mer än den bittra eftersmaken – i alla fall JustSearch som inte genererar i närheten av vad som förväntades. Alla försvinner från de bolaget nu, inte ens de ursprungliga ägarna kommer att vara kvar länge till. Någon som vill slå vad när dem går i konken? Kundfodringar på 5 mille = kunder som ej vill betala för usla tjänster.

 3. Har anlitat Getupdated (fd. MIG Group) sedan ett par år men SEO-arbete på min sajt, de har lyckets mycket bra. Nu ska jag lansera en ny sajt och behöver mer SEO-arbete, men frågan är om man vågar beställa av dem, enligt deras personal är det ok, mest någon på IDG som har ett ont öga till dem. Vad vet jag…

 4. Vart vänder man sig om man behöver hjälp med SEO-arbete, men därtill en begränsad budget?

  Lite tips och råd, please.

 5. Tänk att denna långa resa äntligen ska ta slut. Vi är nog alla lite förvånade att de fortfarande lever men det måste väl ändå på något konstigt sätt kännas logiskt att de äntligen går i konkurs. Flertalet hade nog räknat med att det hänt för 2-3 år sedan men det är väl bara att gratulera de som tjänat på idioterna som stoppat in mer och mer pengar i projektet. Tack för den här tiden GU!

 6. Blir m a o något/några SEO-företag som kommer få fler kunder.

  GU har ju Affiliator som borde gå att ”stycka ut” ifrån GU. Kanske någon/några kan köpa Affiliator för ett redigt lågt pris om nu GU konkar

 7. Gustav: Nog för att jag börjar bli gammal men att jag skulle vara född 1949 är lite av en förolämpning.

  Sedan har jag aldrig sagt att mitt företag är speciellt framgångsrikt.

 8. Emissionen är ju garanterad och 100% tecknad så hur skulle den inte kunna gå igenom?
  Läs på lite innan du kritiserar Dan.

 9. Sorry men jag glömde en sak.
  Ni som gnäller på Getupdated och deras aktiekurs ta och jämför med dessa bolag som är bra bolag inom samma område.
  Guava
  Tradedoubler
  Yahoo
  till och med Google har åkt på ordentligt med stryk och alla har gjort ett stort antal emissioner innan dom lyfte. Så det är lite väl hårda ord måste jag säga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *