rykte.jpgDet är många som spekulerar kring Name Navigation och bröderna Glück som står bakom. I diskussioner och forum handlar ryktena ofta om att de är målvakter för kända profiler i domänbranschen. Då jag skrev om detta i del 2 om domänmiljonärerna fick jag svar på tal från självaste Göran själv.

”Det är helt osant och jag undrar även var denna info kommer ifrån /…/ Det är tråkigt att detta falska påstående ska också börja spridas genom din blogg, som annars verkar vara rätt så seriös och underhållande”

Jag bad såklart även om en intervju, vem vill inte veta hur Sveriges största domäninvesterare tänker, men där fick jag ett nej tyvärr.

Average Rating: 4.6 out of 5 based on 284 user reviews.

9 reaktioner till “”

 1. Man skulle ju ta det han säger på lite mer allvar om han faktiskt uttalade sig om de frågor som rätt många människor har om honom och hans verksamhet.

  Personligen tycker jag inte det känns så övertygande att han inte är en målvakt när han inte ställer upp på en interjuv. Inte för att det är hans ansvar att göra det, fast han kan inte heller begära att vi skall ta hans ord för det bara då.

 2. Vad är problemet egentligen? Varför denna jakt på bröderna Glück och konstiga ryktesspridningar. De köper och investerar i domännamn som många andra som läser denna blogg.

  Om det var en gråzon och IIS haft något mot detta förfarande är det ju dom som får ändra hur handeln av SE-domäner går till. Eftersom ingenting hänt än kan vi i dagsläget utgå från att de inte anser att detta är något problem heller.

 3. Göran Gluck är inte som jag ser rumsren i sitt sätt att arbeta och agera. Den större boven är dock IIS/.SE som ger möjlighet till sådana som Gluck att utnyttja systemet och bristerna. Gluck är väl förhållandevis en ”smart bov” som håller sig på gränserna (dock inte inom gränserna).

 4. oh man, GG strikes again and again. Went to the same gymnasium with him for a few years (Åsö) back in mid-late ’90s and internet gray zone and not so stuff we did then makes NN AB seems very innocent indeed.

 5. Ja varför inte skriva på ÅTERSKAFFAKOMMUNISMEN.se samtidigt :)

  Eller varför inte ge bort alla lägenheter i Stockholm till den som gnäller mest. Det vore väl kanon….

  Nej den där namnlistan är ett skämt skapat av folk som är bittra för att de var för sent ute att köpa domäner.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *