Fick världens erbjudande idag via posten. Jag skulle bara skriva på på den streckade raden så skulle jag för 870 euro få synas på World Wide Web Register på CD-rom och dessutom få en kopia av detta eminenta register utan extra kostnad. Allt detta från det mycket välkända och högt rekommenderade spanska bolaget GT@P.
Självklart passade jag på och tackade ja till detta (antagligen tidsbegränsade) erbjudande på mitt egna lilla vis. Bara att skicka räkningen nu spanien!




6 kommentarer

oktober 29th, 2007 at 10:44 e m
Hahah.. du borde ta upp målning som hobby.
oktober 29th, 2007 at 11:06 e m
Fantastiskt roligt!
oktober 29th, 2007 at 11:14 e m
ahhh…äntligen. Detta ögonblicket har jag väntat på..den digitala varianten av ollning
oktober 30th, 2007 at 1:23 f m
jag fick samma sak i posten förra veckan. De som skicka ut dessa är helt klart dårar utom denna värld.
oktober 30th, 2007 at 2:09 f m
Hmm… undrar hur många som egentligen nappar på ett sånt erbjudande? Skulle kunna tänka mig att en del skulle göra det om priset var lägre, men €850 borde ju få även den mest godtrogna personen att tänka om.
oktober 30th, 2007 at 11:11 f m
Jag fick också samma skit för ett par veckor sedan. Men jag gjorde annat än en virtuell ollning
JMJ: Det måste vara många som nappar eftersom att liknande scams fortsätter år efter år i alla branscher.
oktober 30th, 2007 at 11:59 f m
Vi fick ett likadant brev innan sommaren. Jag har faktiskt funderat på att rama in det och sätta upp på väggen om vi någon gång skaffar ett kontor.
oktober 31st, 2007 at 10:56 f m
F-n, vad jag garvade!
Jag har fått sådant skickat från dem ett antal gånger, men aldrig tänkt i exakt samma banor som du!
november 20th, 2007 at 7:39 e m
Så rätt!!!! Detta är vad alla behöver få tips om. Jag tvekade in i det sista men nu har du visat vägen.
november 20th, 2007 at 8:32 e m
[...] Dan tog dock det hela ett steg längre med sin digitala ollning! [...]
december 28th, 2007 at 1:56 e m
Hur fan kan sådana här dickhuen till spykopater gå lösa…jag gick på bluffen (i all hast) och har vänligen och bestämt bett dom avlägna sig…men fick idag IGEN deras jävla snigelbrev. skönt att veta att man inte är ensam…eller trist
december 28th, 2007 at 1:59 e m
opps…(felstav)… Psykopater!
februari 19th, 2008 at 3:43 e m
jaa–här är en blåögd till (jag) som i all hast bara såg inledningen och ”fyllde i” blanketten godtroget och stressat. Det verkade ju vällovlig syfte – handlade om att skydda min domän, få ett internationellt gränssnitt osv. Finstilt någonstans står det belopp som som idag 19 feb 08 efter 3 påminnelser är uppe i 882 E.
Allt detta trots att jag är avtalsjurist …hmm man får sig en läxa.
Jag vet att någon eller några olycksbröder/systrar har valt att polisanmäla.
Själv har jag bestritt per mail och fax men det hjälper inte – nu har hotet kommit om rättsliga åtgärder.
Om nu det blir rättegångar tror jag att alla olycksbröder/systrar bör förena sig och begära gemensam handläggning av ärendena – Vi blir starkare och rättegångskostnader vid ett oförmodat nederlag blir avsevärt mindre.
Jag kan gärna åtaga mig att undersöka om vi kunde skapa en sådan aktion. Kontakta yngve.levin@comhem.se
mars 27th, 2008 at 10:26 e m
Jag har gjort en polisanmälan som en ren formalitet. Fick ett rekomenderat brev för en månad sen, hämtade INTE ut det…avin åkte rakt ner i soperna. Jag har också fått veta – genom Svenska Småföretagarföreningen – att WWWR inte har någon inkassorepresentant i Sverige. Så håll ut och Bestrid!!! Förenar mig helhjätat till mina olycksbröder/Systrar…Bra idé Yngve! Tillsammans är vi starka…Dom lever på ensamma rädda själar, that´s it!
juli 29th, 2008 at 7:19 f m
Ci25cf hi! hice site!
september 12th, 2008 at 8:29 f m
admilumi
september 24th, 2008 at 11:06 f m
admilumi
admilumi
oktober 23rd, 2008 at 7:17 e m
Hej!
För er som råkat ut för skojarna är
http://www.stopecg.org/
en guldgruva.
Själv är jag specialist på NovaChannel/TouristDirectory
SN
oktober 23rd, 2008 at 8:11 e m
Hej igen!
Berättade i inlägg nr 18 att jag är specialist på NovaChannel/TouristDirectory
Glömde min adress om utifall du behöver min hjälp.
snkonsult(snabela)yahoo.com
SN
november 24th, 2008 at 12:18 e m
Hej
Skönt att man inte är ensam att vara blåögt minst sagt!
Åkte på ´t också.. två sända fakturor på 983 EUR från NovaChanel.
Jag har bestridit dessa och polisanmält dem!
Man kan gå in och göra anmälan på…
http://www.stopecg.org/novachannel_ag.htm
Petra Sandberg
december 23rd, 2008 at 8:27 e m
well, hi admin adn people nice forum indeed. how’s life? hope it’s introduce branch
december 29th, 2008 at 11:38 e m
nutwscavedlmfdmwwell, hi admin adn people nice forum indeed. how’s life? hope it’s introduce branch
december 31st, 2008 at 3:10 e m
hkrisymalfbrtqjkwell, hi admin adn people nice forum indeed. how’s life? hope it’s introduce branch
januari 4th, 2009 at 3:13 f m
hello it is test. WinRAR provides the full RAR and ZIP file support, can decompress CAB, GZIP, ACE and other archive formats.
ccxpfdnsmnywiyptzzeeebsfyyreduwbxlshello
april 1st, 2009 at 11:35 f m
Fick idag World Wide Web Register bajs 2.0 dvs EUROPEAN CITY GUIDE…kissa på den!
september 9th, 2009 at 9:08 f m
Det där är helt sinnes. Frågan är om det över huvud taget är någon poäng att polisanmäla fallet. De kommer att slippa undan. Man undrar hur många som har gått på det.