Fick världens erbjudande idag via posten. Jag skulle bara skriva på på den streckade raden så skulle jag för 870 euro få synas på World Wide Web Register på CD-rom och dessutom få en kopia av detta eminenta register utan extra kostnad. Allt detta från det mycket välkända och högt rekommenderade spanska bolaget GT@P.

Självklart passade jag på och tackade ja till detta (antagligen tidsbegränsade) erbjudande på mitt egna lilla vis. Bara att skicka räkningen nu spanien!

spam

Average Rating: 4.8 out of 5 based on 166 user reviews.

27 reaktioner till “”

 1. jag fick samma sak i posten förra veckan. De som skicka ut dessa är helt klart dårar utom denna värld.

 2. Hmm… undrar hur många som egentligen nappar på ett sånt erbjudande? Skulle kunna tänka mig att en del skulle göra det om priset var lägre, men €850 borde ju få även den mest godtrogna personen att tänka om.

 3. Jag fick också samma skit för ett par veckor sedan. Men jag gjorde annat än en virtuell ollning :-)

  JMJ: Det måste vara många som nappar eftersom att liknande scams fortsätter år efter år i alla branscher.

 4. Vi fick ett likadant brev innan sommaren. Jag har faktiskt funderat på att rama in det och sätta upp på väggen om vi någon gång skaffar ett kontor. :)

 5. Hur fan kan sådana här dickhuen till spykopater gå lösa…jag gick på bluffen (i all hast) och har vänligen och bestämt bett dom avlägna sig…men fick idag IGEN deras jävla snigelbrev. skönt att veta att man inte är ensam…eller trist 😉

 6. jaa–här är en blåögd till (jag) som i all hast bara såg inledningen och ”fyllde i” blanketten godtroget och stressat. Det verkade ju vällovlig syfte – handlade om att skydda min domän, få ett internationellt gränssnitt osv. Finstilt någonstans står det belopp som som idag 19 feb 08 efter 3 påminnelser är uppe i 882 E.
  Allt detta trots att jag är avtalsjurist …hmm man får sig en läxa.
  Jag vet att någon eller några olycksbröder/systrar har valt att polisanmäla.
  Själv har jag bestritt per mail och fax men det hjälper inte – nu har hotet kommit om rättsliga åtgärder.
  Om nu det blir rättegångar tror jag att alla olycksbröder/systrar bör förena sig och begära gemensam handläggning av ärendena – Vi blir starkare och rättegångskostnader vid ett oförmodat nederlag blir avsevärt mindre.

  Jag kan gärna åtaga mig att undersöka om vi kunde skapa en sådan aktion. Kontakta yngve.levin@comhem.se

 7. Jag har gjort en polisanmälan som en ren formalitet. Fick ett rekomenderat brev för en månad sen, hämtade INTE ut det…avin åkte rakt ner i soperna. Jag har också fått veta – genom Svenska Småföretagarföreningen – att WWWR inte har någon inkassorepresentant i Sverige. Så håll ut och Bestrid!!! Förenar mig helhjätat till mina olycksbröder/Systrar…Bra idé Yngve! Tillsammans är vi starka…Dom lever på ensamma rädda själar, that´s it!

 8. Hej igen!

  Berättade i inlägg nr 18 att jag är specialist på NovaChannel/TouristDirectory

  Glömde min adress om utifall du behöver min hjälp.

  snkonsult(snabela)yahoo.com

  SN

 9. nutwscavedlmfdmwwell, hi admin adn people nice forum indeed. how’s life? hope it’s introduce branch 😉

 10. hkrisymalfbrtqjkwell, hi admin adn people nice forum indeed. how’s life? hope it’s introduce branch 😉

 11. hello it is test. WinRAR provides the full RAR and ZIP file support, can decompress CAB, GZIP, ACE and other archive formats.
  ccxpfdnsmnywiyptzzeeebsfyyreduwbxlshello

 12. Det där är helt sinnes. Frågan är om det över huvud taget är någon poäng att polisanmäla fallet. De kommer att slippa undan. Man undrar hur många som har gått på det.

 13. yyvj [url=http://beatsbydrestudiopascher.webs.com/]beats by dre[/url] [url=http://beatsbydresoloacheter.webs.com/]beats by dre pro pas cher[/url] cikk
  [url=http://beatsbydrestudiopascher.webs.com/]casque beats by dre[/url] [url=http://beatsbydresoloacheter.webs.com/]http://beatsbydresoloacheter.webs.com/[/url] spbh
  [url=http://beatsbydrestudiopascher.webs.com/]beats by dre[/url] [url=http://beatsbydresoloacheter.webs.com/]casque beats by dre[/url] dtiu
  [url=http://beatsbydrestudiopascher.webs.com/]beats by dre pas cher[/url] [url=http://beatsbydresoloacheter.webs.com/]beats by dre pro pas cher[/url] xtrs

  bifd
  mlna
  quwa [url=http://beatsbydrestudiopascher.webs.com/][/url] [url=http://beatsbydresoloacheter.webs.com/][/url]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *