Har fått förklarat för mig att detta var ett misstag och en feltolkning. Jag vill inte vara en nätmobbare i onödan. En förklaring har publicerats i GP.

Min post är borttagen. Don’t be evil om det inte förtjänas.

Average Rating: 4.5 out of 5 based on 204 user reviews.

15 reaktioner till “”

 1. Hur i helvette kan staten fortfarande år 2009 lägga sig i hur vuxna människor inklusive tonåringar har sex med varann??…
  Helt jävla otroligt att den kyrkliga hjärntvätten fortfarande sitter i så hårt..

  Men sex är ju förståss som vi alla vet nåt väldigt dåligt.. ingen kan väl tycka om sånt? Nä.. o nån könsdrift har man ju inte när man är tonåring så inte fan kan väl denna kategori människor gilla sex? Sånt måste vi skyddas ifrån.

  Allt annat kan vuxna människor få göra upp.. men inte sex.. när det gäller det mest personliga o intima av allt så vet staten vad som är bäst generellt för oss alla.

  Det som är grunden till vår fortsatta existens på planeten jorden.. det är saker vi måste vara försiktiga med o akta oss för.. o belägga med allehanda förbud o hysch hysch.

  Däremot kan vi ta o titta på lite våldsfilmer o annat där folk slår ihjäl o misshandlar varann. Det är fina grejer o helt lagligt. Det kan väl ingen ta skada av.

  Sex däremot är hemska grejer.

  Nånting har gått jävligt fel på vägen…

 2. Alltså Dan, tyvärr. Nu vek du ner dig för fjortisresor eller vad det var de hette.

  Grejen är så här, Lottie går ut i tidningen och skämmer ut sig helt och hållet. Hon kallar en kund för ”den där nämndekillen” och säger att det är helt normalt att det sitter thaihoror vid varenda frukostbord på ett hotell. Dessutom har hon den perverst dåliga smaken att kalla köpta kvinnor för ”semesterflirtar”.

  Det är så jävla äckligt, arrogant, korkat att jag inte riktigt vet vad jag skall fokusera på mest.

  Att publicera att de har lite jävla policies och papper på att man inte får mörda hororna på sitt hotellrum mellan 01:30 och 07:00 när folk vill sova räcker inte. Det enda som gäller av Lottie är att sätta ner foten och deklarera att torskar och horor är inte välkommna på våra hotell. Misstänker fjortisresor något som ens liknar prostitution så får de ju sätta ner foten.

  Jag blev just riktigt riktigt riktigt ointresserad av att någonsin åka till Thailand. Framförallt med fritidsresor.

 3. Bokade en biljett med fritidsresor nyss, Ica kortet gav dessutom 15% rabatt. Ses om 3 veckor. Jag ska bli blå. Muhahaha

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *