Det var en gång en kapitalist vid namn Dan. Han drömde om en newyorklägenhet (2). Butikerna sina drev han på Internet. Bored som han var tryckte han tshirts. Tshirtkungen, som han också kallades, var en fin man och hjälpte även andra tryckerier.

Det kan verka korkat och galet men Dan gillar inte mingel. Han föredrar prylar före intimitet, vilket är ganska unikt. Dan gillar dock Ramlösa och sprit. Han önskar han vore kappseglare, det vore livets krydda. Dan säger ofta ja till saker men sällan tack. Han vet oftast bäst utan att ha störst internetpenis. Skatteplanering är inte hans starka sida. Om New York (2) är han dock galet kunnig, ett genius skulle man kunna säga. Dan vill packa ner allt han äger och ta en roadtrip till United States med motorcykeln han inte längre äger. Dan hatar hycklare. Att vara som gentlemen är det man skall eftersträva, det har hans morsa lärt honom. Dan bär sällan keps men ofta olika tshirts. Vi borde fira denna Dan och alla hans 500 domäner. Allt ifrån dieselbilar, lyxvillor, lunchtips och lägenheter.

Nu tänker du kanske lol vad dumt! Men är du snäll så kanske du får en gratissida.

Mitt namn är Julius och det är jag som skrivit detta gästinlägg. Jag fick precis listan över Dans domäner som jag bett om sedan en tid tillbaka. Mitt mål är att få Dan att inse att han är domänberoende, något han starkt förnekar. Det är i alla fall bakgrunden till den lilla text du läst ovan. Alla domäner som länkas ägs av Dan. Jag tror det finns fler domänmissbrukare ibland läsarna av denna blogg och försöker härmed lyfta upp denna sjukdom till ytan. Steg ett är att inse att man är maktlös 😉

Average Rating: 4.9 out of 5 based on 257 user reviews.

14 reaktioner till “”

  1. Jag ligger uppenbarligen i l med mina drygt 200 domner, men det dyker upp bortglmda innehav lite d och d ocks;)

  2. Steg ett är att sluta köpa in ny domännamn vilket inte alltid är det lättaste, man ramlar alltid över något bra domännamn som är bra att ha. :)

  3. Snyggt jobbat. Domänköp är ett svårt beroende eftersom det oftast kan rättfärdigas med att det man gör faktiskt är någonting positivt :)

    Bra Dan, jag tycker du ska köpa fler domännamn. Gärna domännamn utan möjligheter att tjäna pengar :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *