arab.jpg

Okej, igår släpptes Dubai.se för snapback. Detta är lite irriterande för mig då jag anlitade SEDO för exakt ett år sedan för att köpa domänen åt mig, de misslyckades såklart. Igår skulle jag vara med och buda lite tänkte jag och eftersom jag inte har tid att sitta och sno gratissnapbacken på neware och Binero så måste jag slanta upp för att få vara med i leken.

Självklart glömde jag bort att bjuda på Snapback.se, men det kvittar. Den gick för över 50 papp där och det var inte sådär superintressant för mig. Dock tänkte jag gardera mig genom att även bjuda på Catch.info, men där fanns inte Dubai.se med i listningen. Skumt tänkte jag och frågade varför:

”Because there exist certain domains that we don´t provide public snaping on but rather snap ourselves. ”

Okej, BRA TJÄNST GRABBAR. Alla bra domäner snappar vi själv, allt dåligt kan ni få bjuda på. Okej, det spelar ingen roll egentligen eftersom att NN ändå kommer få domänen, men jag förstår inte varför man gör en så företagsetiskt dålig tjänst som Catch.info gör. Eller, jag förstår såklart, jag är ju inte dum… Dåligt är det dock.

Average Rating: 4.5 out of 5 based on 169 user reviews.

5 reaktioner till “”

  1. För kuriosa kan jag nämna att jag fick tag i den tidigare ägaren i Stuttgart i somras och han ville ha 50 000€ vilket jag tyckte var för mycket, jag bjöd han just 50 000SEK. Men eftersom det var en ”svår” person att förhandla med så struntade jag i fortsatta samtal. Tydligen har han för gott om pengar eftersom han bara släpper den….

  2. Catch.info har blivit mycket bättre. Antar att dom har fått nya ägare för de har fångat de domäner jag betalt för så det känns skönt. Dessutom är de relativt billiga och det tackar man inte nej för ;D Men konstigt att de tidigare eller de förra ägarna valde bort en domän :S
    Det som är rätt bra med catch är att inte så många svenskar använder det och då när en svensk domän släpps så blir det inte lika mycket konkurens ;)Men som sagt det är bäst att skriva upp sig på alla som tillhandahåller tjänsten så att man ”garanterat” får domänen, om man bjuder tillräckligt mycket. Bra blogg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *